Xiaomi Mi Portable Electric Air Compressor

Mi Portable Electric Air Compressor

Pohodlné, elektrické nafukování pneumatik. Prostě Vás nenechá ve štychu. 

Digitální měření tlaku
Široká kompatibilita
Zabudovaná lithiová baterie
Nastavené hodnoty PSI
 

Oficiální česká distribuce!

Můžeme doručit do:
20.3.2024
Možnosti doručení
Skladem
Značka: Xiaomi
1 099 Kč 908 Kč bez DPH
Kategorie: Příslušenství
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 0.2 kg
Rychlost nafukování : 3 min/ pneu
Výkonost: max 5 ks automobilových pneumatik
Tlak : až 150 PSI

Bezpečný, odolný a prvotřídní.

Digitální displej pro detekci tlaku v pneumatikách a testování tlaku v pneumatikách kdykoli, aby se zabránilo nouzovým situacím. Rozdíl teplot mezi čtyřmi ročními obdobími je velký a je nutné pravidelně kontrolovat a upravovat tlak v pneumatikách. Příliš nízký nebo příliš vysoký tlak v pneumatikách může představovat bezpečnostní riziko.

Výkonný, kompatibilní se spoustou trysek

Vysoce přesný litinový válec pro tlakové nafukování lze snadno natlakovat na 150 psi, aby splnil aerační sílu potřebnou pro silniční kola, a také nafoukne běžné pneumatiky pro jízdní kola, fotbalý míč, pneumatiky pro automobily, pneumatiky pro motocykly atd.

Malý, přenosný a pohodlný

Může být nabíjena powerbankou. Nafukovací kompresor nevyžaduje při práci externí napájení. Lze v noci volně používat pomocí LED světla

Výkon:

1.Výkon pro přibližně 41 fotbalových míčů od 0 psi do 12 psi (1 minutový nafukování 1 míč) 2.Výkonn pro přibližně 8 pneumatik od 0 psi do 120 psi (3 minuty nafukování 1 pneumatika) 3.Výkon pro přibližně 6 motocyklů od 0 bar do 2,4 baru (6 minut nafukování 1 pneumatika) 4.Výkon nabití přibližně 5 pneumatik od 2,0 baru do 2,5 baru (6 minut nafukování 1 pneumatika)

Technická specifikace:

  • Kapacita baterie: 2000 mAh (14,8 Wh)
  • Doba nabíjení: méně než 3 hodiny
  • Skladovací teplota: -10 ? ~ 45 ?
  • Velikost: 124 x 71 x 45,3 mm (bez vzduchového potrubí)
  • Parametry nabíjení: 5V/2A
  • Velikost průdušnice: výsuvná délka průdušnice 180 mm, včetně adaptéru pro trysky (bez závitu)
  • Rozsah tlaku: 0,2 až 10,3 bar / 3 až 150 psi
5
4x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
Avatar autora | 23.1.2024
Šikovná věcička pro jednostopé vychutnávače asfaltu i šotoliny - malá, lehká, výkonná . . .
5
AD Avatar autora | 7.12.2023
Dobrý den , poslali jste mi trochu jiný kompresor . Lišily se uspořádáním ovladačů a cenou. Vybral jsem si ten dražší, ale poslali jste mi ten levnější . Někde se stala chyba 🤣🤣🤣
5
TC Avatar autora | 30.7.2023
vše o.k.

Elektrokoloběžky Xiaomi

Xiaomi – nejrychleji rostoucí značka elektroniky a jeden z nejlepších startupů posledních let.

 

Xiaomi Corporation byla založena v dubnu 2010 a byla kótována na hlavní radě Hongkongské burzy 9. července 2018 (1810.HK). Xiaomi je internetová společnost se smartphony a smart hardwarem propojeným jádrem IoT. S vizí být přáteli se svými uživateli a být „nejchladnější společností“ v srdcích svých uživatelů se společnost Xiaomi zavázala k neustálým inovacím s nepřetržitým zaměřením na kvalitu a efektivitu.

Společnost vytrvale staví úžasné produkty za poctivé ceny, aby si každý na světě mohl užít lepší život díky inovativní technologii. Xiaomi je v současné době čtvrtou největší značkou smartphonů na světě a založila největší spotřebitelskou platformu internetu věcí na světě, s více než 213,2 miliony chytrých zařízení (kromě smartphonů a notebooků) připojených k její platformě.

V současné době jsou produkty Xiaomi přítomny ve více než 90 zemích a regionech po celém světě a mají vedoucí postavení na mnoha trzích.

Elektrokoloběžky Xiaomi

Elektrické koloběžky Xiaomi jsou jedničkou na trhu. Zajistí vám rychlé přesuny po městě a na jedno nabití ujedou až 45 km. Díky pevné a odolné konstrukci z leteckého hliníku vám zajistí pohodlnou jízdu i po nerovném povrchu.

 

Zpět do obchodu
×

Splátková kalkulačka ESSOX